Autoverzekering

Autoverzekering

Een goed advies kan veel geld besparen
Zoekt u een (nieuwe) auto- of motorverzekering? Dan is het verstandig om u goed te laten informeren! De verschillen zijn namelijk zo groot dat een goed advies u jaarlijks enkele honderden euro’s kan schelen. De hoogte van de premie en de aard van de dekking zijn afhankelijk van onder andere de waarde en het gewicht van uw auto, uw schadeverleden, het aantal kilometers dat u rijdt, uw leeftijd en uw woonplaats.

Maak een goede vergelijking
Op basis van deze gegevens kunt u de diverse pakketten van verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken (WA, WA-plus of WA-casco). Maar als u alleen op de prijs let dan kunt u zich nog lelijk verkijken.

Laat je niet gek maken; let niet alléén op de prijs!
Hoe gaat de verzekeraar om met de nieuwwaarderegeling? Welke gebieden in Nederland vallen onder ‘de grote stad’ en zorgen daardoor voor een hogere premie? Heeft de verzekeraar een bonusbescherming en hoe ‘gunstig’ is het bonus-malus-systeem? Hoe verzekert u een nieuwe auto het best? Is een ongevallen-inzittendenverzekering of rechtsbijstandsverzekering nodig? Redenen genoeg dus om advies in te winnen bij Geerts Adviesgroep. Dan bent u veilig en voordelig verzekerd.

Tip 1:
Alleen de prijs vergelijken is niet genoeg

Tip 2:
Hoe duurder, hoe beter? Niet bij autoverzekeringen!

Tip 3:
De hoogte van de premie zegt niets over de bonus-malus-ladder!

Tip 4:
Een onafhankelijk advies bespaart u al snel veel geld

Productwijzer

Klik hier om een autowijziging door te geven

Klik hier om een schade te melden


Meer informatie? Neem contact op