Regiobank

Beleggen

Bent u een beginnende belegger die eenvoudig en zonder veel risico een vermogen wil opbouwen? Dan is er voor u de RegioBank Beleggingsrekening.

Bent u een gevorderde belegger die graag zelf de beslissingen neemt? Dan vindt u vast gehoor bij de SNS Regio Bank Order..
Meer info

Betalen

Een onafhankelijk adviseur; k voor uw bankzaken!
Bij Geerts Adviesgroep kunt u terecht voor complete dienstverlening in bankzaken. U kunt een betaalrekening openen, pinnen (ook in het buitenland), chippen en u krijgt uiteraard, als..
Meer info

Lenen

LET OP!!! Lenen kost geld

Hoofdvormen
Geld lenen is geen kunst. De juiste kredietvorm kiezen wl. Er zijn verschillende manieren waarop u kunt lenen. De twee hoofdvormen zijn een doorlopend krediet en een persoonlijke lening.

Meer info

Levensloopregeling

Balans tussen werk en vrije tijd
De levensloopregeling is geen 'puur' pensioenproduct maar is bedoeld om meer balans te brengen tussen werk en vrije tijd. In grote lijnen werkt het als volgt. Per jaar stort u maximaal 12% van uw brut..
Meer info

Sparen

Geld over?
Hebt u geld over, dan kunt u dat natuurlijk gewoon op uw betaalrekening laten staan. U kunt er dan gemakkelijk bij en u loopt geen risico. Nadeel is natuurlijk wel dat u weinig of geen rente over het saldo ontvangt. De mee..
Meer info

Regio Bank onderscheidt zich van de traditionele banken door alle moderne producten van een grote bank te combineren met de persoonlijke dienstverlening van een intermediair (financieel adviseur). Hij of zij staat u terzijde met uitleg en advies voor uw hypotheek, lening, verzekering, belegging, spaar - en betaalproduct, zodat u ervan verzekerd bent dat uw financiële zaken in goede en betrouwbare handen zijn.

De producten van Regio Bank kenmerken zich door gunstige tarieven en heldere voorwaarden. Regio Bank NV is gevestigd in Utrecht.


Klik hier voor internetbankieren


Zoeken

Veel gestelde vragen

Er zijn nog geen verzekeringen aan deze pagina gekoppeld.