Personeel en Organisatie

Arbeidscontracten

In de wet wordt een arbeidsovereenkomst omschreven als een overeenkomst waarbij de ene partij, de werknemer, in dienst treedt bij de andere partij, de werkgever, om tegen betaling van loon arbeid te verrichten.

In een arbeidsovereenkomst staan de belangrijkste afsp..
Meer info

Arbo

Arbodienst is een van de meest bewerkelijke dienst voor een werkgever. U dient bij deze verzekeringen nieuwe werknemers aan te melden, ex-medewerkers af te melden. Zieke medewerker aan te melden en indien een medeweker weer beter is deze weer beter te melden. Dit zal tevens ri..
Meer info

Belastingdienst

Een nieuwe werknemer, een hoop werk. Deze moet namelijk bij diverse instanties worden aangemeld. Een hiervan is ook de belastingdienst. Indien u een nieuwe werknemer in dienst krijgt of er een werknemer bij u weg gaat kunnen wij voor u de meldingen verzorgen richting belasting..
Meer info

Collectieve verzekeringen

Vele werkgevers hebben ook collectieve verzekeringen in de vorm van ziektekosten, WIA, ongevallen, etc.

Het zal vaak een heel gezoek zijn welke verzekeringen er precies lopen en waar medewerkers aan- of afgemeld moeten worden.

Geerts Adviesgroep kan deze ver..
Meer info

Loonadministratie

Bent u op zoek naar ondersteuning bij uw loonadministratie? Maak dan kennis met Geerts adviesgroep. Salarissen verwerken en salarisafrekeningen maken, dat doen we graag voor u. En dat is niet alles. Ook kunt u bij ons terecht voor:

 • elektronische aangi..
  Meer info

  Pensioen

  Vaak heeft een medewerker vanuit de CAO recht op pensioen. U als werkgever dienst dan de aanmelding hiervoor te verzorgen. Heeft u geen verplicht pensioen vanuit een CAO dan is het een overweging waard om hier over te spreken met een van onze deskundigen. Heeft u reeds een pen..
  Meer info

  Ziekmeldingen

  Elke werknemer kan een keer ziek worden. Voor u een enorme rompslomp om deze ziek te melden. Zo moet de ziekmelding naar de Arbo en naar de verzekeraar. Zeker als ziekmeldingen zelden voor komen kan het een hele puzzel zijn waar u moet zijn. Wij als Geerts Adviesgroep kunnen d..
  Meer info

  Ziekteverzuim

  Ziekteverzuim is een van de meest bewerkelijke verzekeringen voor een werkgever. U dient bij deze verzekeringen nieuwe werknemers aan te melden, ex-medewerkers af te melden. Zieke medewerker aan te melden en indien ..
  Meer info


Zoeken

Gerelateerde documenten

Aan deze pagina zijn 3 documenten gekoppeld

Veel gestelde vragen

Er zijn nog geen FAQ items aan deze pagina gekoppeld.
Er zijn nog geen verzekeringen aan deze pagina gekoppeld.