• U bevindt zich hier :
  • Home >

Inloop avond juridisch advies 2 februari 2011

Sedert januari 2010 heeft Geerts Adviesgroep ook een kantoor in Rosmalen. Momenteel opereert dit kantoor nog onder de naam: Lambermont Groep. Tesamen met Arag Rechtsbijstand hebben wij een inloop avond kunnen organiseren.

Mensen uit Rosmalen en omstreken kunnen op woensdag 2 februari voor informatie en advies over juridische zaken terecht op een eenmalig inloopspreekuur van juridische dienstverlener en rechtsbijstandverzekeraar ARAG. Dit spreekuur is woensdag 2 februari van 18.00 tot 20.30 uur bij Lambermont-Groep aan de Burg. Wolterstraat 1 te Rosmalen. Een jurist van ARAG geeft dan gratis advies over de meest uiteenlopende zaken om zo mensen verder te helpen.

“ARAG wil graag het recht toegankelijk maken voor iedereen”, aldus Peter Deen, adjunct-directeur rechtshulp Leusden. “Met meer dan 350 juristen in huis heeft ARAG de kennis en expertise om mensen die een vraag of geschil hebben te voorzien van advies. Of het nu gaat over een geschil met een werknemer of werkgever, de bouw van een huis of advies over een erfenis.”

Mensen uit de regio kunnen op die betreffende woensdag gebruik maken van het inloopspreekuur. Een jurist geeft antwoord op korte inhoudelijke juridische vragen of advies over lopende zaken. Een afspraak maken is niet nodig, eventuele wachttijd wordt zo kort mogelijk gehouden. Gezien het karakter van het spreekuur is het niet mogelijk om uitgebreid op lopende complexe zaken in te gaan.

Zoeken

Overige nieuwsitems