• U bevindt zich hier :
  • Home >

Financiele zekerheid na overlijden geeft rust

De zorg voor uw gezin staat ongetwijfeld centraal in uw leven. Dat betekent dat u voor financiële zekerheid zorgt, ook als u er zelf niet meer zou zijn.

Als een van de ouders in een gezin overlijdt, heeft dat enorme gevolgen voor de nabestaanden. Emotioneel is zo’n verlies zeer moeilijk te verwerken. Het laatste wat je dan wilt, is dat er ook financiële problemen ontstaan. Om dat te voorkomen kiezen veel gezinnen voor een overlijdensrisicoverzekering (OVR).

Als u een overlijdensrisicoverzekering wilt afsluiten, heeft u de keuze uit verschillende vormen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een vaste uitkering als u voor een bepaalde datum overlijdt. Maar er zijn ook ORV’s die een hoog bedrag uitkeren als u in het begin van de looptijd wegvalt en een laag bedrag als u later overlijdt. Dat is een goede oplossing als u jonge kinderen heeft die nog lange tijd afhankelijk zijn van de achterblijvende partner. Is de OVR meer voor uw partner bedoeld, dan kunt u ook kiezen voor een hoger bedrag als u juist aan het eind van de looptijd overlijdt.

Wilt u zekerheid voor uw gezinsleden, ook als u er niet meer bent? Praat dan eens met ons over hoe u de financiële kant kunt regelen. Wij komen met een passende regeling tegen betaalbare premies. Neem vandaag nog even contact met ons op.

Zoeken

Overige nieuwsitems