Hypotheken

Aflossingsvrije hypotheek

Schuld blijft bestaan
Bij een aflossingsvrije hypotheek betaalt u, het woord zegt het al, alleen rente en geen aflossing. De rente, en daarmee de fiscale aftrek, blijven dus jaarlijks gelijk. Uw schuld vermindert namelijk niet.

..
Meer info

Annuiteitenhypotheek

Lage kosten aan het begin van de looptijd
Stel: u verwacht dat uw inkomen de komende jaren behoorlijk zal stijgen. Waarschijnlijk past een annu´teitenhypotheek dan het beste bij u. Bij een annu´teitenhypotheek betaalt u aan het begin..
Meer info

Beleggingshypotheek

Kan interessant zijn
Een beleggingshypotheek is een combinatie van een aflossingsvrije hypotheek en een effectendepot. U belegt dus in effecten, waarmee u een vermogen opbouwt. Met dit vermogen lost u aan het einde van de looptijd de..
Meer info

Effectenhypotheek

Aflossen met rendement uit beleggingen
Een effectenhypotheek is een hypotheekvorm waarbij u uw schuld niet aflost en u alleen rente betaalt. Daarnaast stort u eenmalig een bedrag in een beleggingsfonds. Met het rendement uit uw beleg..
Meer info

Hybride hypotheek

Combinatie voordelen spaar- en beleggingshypotheek
De hybride hypotheek is een kruising tussen een spaarhypotheek en een beleggingshypotheek en combineert de voordelen van beide. Daarom wordt de hybride hypotheek ook wel de spaar/bel..
Meer info

Krediethypotheek

Alternatief voor doorlopend krediet
Een krediethypotheek is een heel flexibele hypotheekvorm die is afgeleid van de aflossingsvrije hypotheek, waarbij u alleen rente betaalt en pas uw schuld aflost als u uw huis verkoopt. Feitelijk i..
Meer info

Levenhypotheek

Profiteren van renteaftrek
Een levenhypotheek combineert een aflossingsvrije hypotheek met een levensverzekering. U lost de lening aan het einde van de looptijd of bij eerder overlijden van de verzekerde af met de uitkering uit de le..
Meer info

Lijfrentehypotheek

Combinatie van een hypotheek en een lijfrenteverzekering
Een lijfrentehypotheek is feitelijk een combinatie van twee producten: een hypotheek (lening) en een lijfrenteverzekering. De lijfrenteverzekering wordt vaak gebruikt als spaar..
Meer info

Lineaire hypotheek

In de toekomst een dalend inkomen?
Stel: u verwacht dat uw inkomen de komende jaren zal dalen omdat u na verloop van tijd misschien minder gaat werken. Dan kunt u kiezen voor een lineaire hypotheek. Bij een lineaire hypotheek lost u ..
Meer info

Overbruggingskrediet

Financiering oud en nieuw huis
Met een overbruggingskrediet, de naam zegt het al, overbrugt u in financiŰle zin de periode tussen de aankoop van uw nieuwe huis en de verkoop van uw oude huis. Het kan namelijk gebeuren dat uw huis nog..
Meer info

Spaarhypotheek

Hoogte van de uitkering staat vast
Een spaarhypotheek is een ge-update versie van de levenhypotheek (een aflossingsvrije hypotheek met een levensverzekering). U profiteert van dezelfde fiscale voordelen, maar bij een spaarhypotheek s..
Meer info

Spaarrekening hypotheek

De Spaarrekening Hypotheek is een combinatie van een aflossingsvrije hypotheek en een spaarrekening. Tijdens de looptijd van de hypotheek betaalt u rente en lost u niets af. Daarnaast spaart u maandelijks een bedrag op een geblokkeerde spaarrekening met als doel de hypotheek a..
Meer info


kijk ook eens op: hoeraeenhypotheek.nl 

en op: Nibud BudgetteringZoeken

Gerelateerde documenten

Aan deze pagina zijn 4 documenten gekoppeld

Veel gestelde vragen

Er zijn nog geen verzekeringen aan deze pagina gekoppeld.