Verzekeringen

Aansprakelijkheid

Wat als u iemand anders schade toebrengt?

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Als u iemand anders materiŽle schade toebrengt, dan kan deze persoon u hiervoor aansprakelijk stellen en de schade op u verhalen. Ook als ..
Meer info

Aansprakelijkheid bedrijven

Wat als u iemand anders schade toebrengt?

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Als u iemand anders materiŽle schade toebrengt, dan kan deze persoon u hiervoor aansprakelijk stellen en de schade op u verhalen. Dez..
Meer info

Arbeidsongeschiktheid

Wie geheel of gedeeltelijk arbeidsongeschikt raakt, heeft veel te verwerken. Het leven gaat er toch een stuk anders uit zien. Daarnaast zijn er natuurlijk de financiŽle gevolgen. Tegenover stijgende kosten voor onder meer medische zorg staan namelijk vaak dalende inkomsten uit..
Meer info

Autoverzekering

Een goed advies kan veel geld besparen
Zoekt u een (nieuwe) auto- of motorverzekering? Dan is het verstandig om u goed te laten informeren! De verschillen zijn namelijk zo groot dat een goed advies u jaarlijks enkele honderden euroís..
Meer info

Bestelauto

Een goed advies kan veel geld besparen
Zoekt u een (nieuwe) bestelautoverzekering? Dan is het verstandig om u goed te laten informeren! De verschillen zijn namelijk zo groot dat een goed advies u jaarlijks enkele honderden euroís kan..
Meer info

Brandverzekering

Brand !!! Grote gevolgen .....

Een brand binnen uw bedrijf kan grote gevolgen hebben. Hiervoor zijn er echter diverse verzekeringen die de gevolgen van schade financieel voor u kunnen beperken.

Zo is er de brandverzekering voor gebouwen, wel..
Meer info

Caravanverzekering

Een caravanverzekering dekt de schade aan uw caravan, de voortent of luifel en aan de inboedel. Buiten catastrofes vallen bijna alle schadeoorzaken binnen de verzekering, dus ůůk als de caravan aan de auto is gekoppeld. Tenzij de oorzaak ligt bij gebreken aan de caravan of inb..
Meer info

Eigen vervoer

Vaak blijft er gereedschap achter in een bestelauto of bus. Wat nu als deze weggehaald worden. Ook hier heeft Geerts Adviesgroep een passende oplossing zodat u niet helemaal met de brokken blijft zitten.

Uiteraard is niet alles zomaar verzekerd, laat u daarom door ons ..
Meer info

Kostbaarhedenverzekering

Een inboedelverzekering biedt dekking voor uw spullen in huis. Als u echter in het bezit bent van zeer waardevolle voorwerpen of bijzondere verzamelingen, is het raadzaam om als aanvulling op de inboedelverzekering een kostbaarhedenverzekering af te sluiten. Uw waardevolle spu..
Meer info

Lijfrente pensioen

Lijfrente als aanvulling op uw oudedagsvoorziening
Een lijfrente is ťťn van de mogelijke oplossingen om uw oudedagsvoorziening, naast het pensioen dat u van de overheid ontvangt en uw werknemerspensioen, aan te vullen. U betaalt dan ..
Meer info

Milieuschade

De kosten van het opruimen van milieuschade kunnen behoorlijk oplopen. Zo kan het opruimen van verontreinigd bluswater na een brand zomaar Ä 60.000,- kosten. Als een bedrijf daar niet voor verzekerd is komen de kosten volledig voor zijn rekening. En milieuschade ontstaat sne..
Meer info

Ongevallenverzekering

Voorkom dubbele dekkingen
Een ongevallen verzekering geeft een eenmalige uitkering bij overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval. In sommige gevallen zit er op andere polissen ook een ongevallen dekking. Laat ..
Meer info

Pleziervaartuigverzekering

Geen overbodige luxe
Een boot of jacht is een kostbare investering. Een pleziervaartuigverzekering is dan ook zeker geen overbodige luxe. Hiermee dekt u diefstal of schade aan het vaartuig zelf, aan de inboedel van het vaartuig en de..
Meer info

Rechtsbijstandverzekering

Wat is een rechtsbijstandverzekering?
Deze verzekering biedt een uitkering in natura voor juridische kosten als u als particulier in een conflict terechtkomt. Zo zijn onder meer de kosten voor deskundigen en specialisten gedekt (advo..
Meer info

Reisverzekering

Voorkom dubbele dekkingen
Een reisverzekering biedt u dekking tegen schade en kosten als gevolg van onvoorziene gebeurtenissen op reis. Sommige zaken worden ook door andere verzekeringen gedekt, zoals uw zorgverzekering. In dat geval..
Meer info

Uitvaartverzekering

De kosten voor een uitvaart bedragen al snel Ä 7.500,-. Een kostenpost die u vast niet graag achterlaat voor nabestaanden. Daarom is een uitvaartverzekering niet onverstandig.

Verschillende typen uitvaartverzekeringen
U kunt ..
Meer info

Werkmaterieel / Aanhanger

regelmatig komt het voor dat u als zzp'er/ondernemer gebruikt maak van een kraan of een minigraver. In de meeste gevallen zullen deze ingehuurd worden en dan liggen me meeste risico's bij ver verhuurder.

In sommige gevallen zult u echter zelf een machine kopen. Deze..
Meer info

Woonhuis / Inboedel

Gangbare verzekeringen voor uw huis
Uw huis is waarschijnlijk uw kostbaarste materiŽle bezit. En dat moet dus goed verzekerd zijn. Drie soorten verzekeringen zijn gangbaar: de opstalverzekering, de inboedelverzekering en de glasverzekering.

Een o..
Meer info

Zorgverzekering

Zorgverzekeringen vergelijken is niet gemakkelijk
Een eenvoudige vergelijking van de nominale premie voor de basisverzekering, bijvoorbeeld op internet, is niet voldoende. Hebt u bijvoorbeeld nagedacht of u dekking in natura wil of e..
Meer info


Klik hier voor on-line polisvoorwaarden

Klik hier voor on-line berekenen en sluiten


Zoeken

Veel gestelde vragen

Er zijn nog geen verzekeringen aan deze pagina gekoppeld.